Results 1 to 3 of 3

Thread: question on my atom

  1. #1
    Lurker
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Country
    United States

    question on my atom

    Hi I have a 2010 atom with a honda K20. Normally when I turn the power on I hear the fuel pump and then can hit the starter and it starts. Now I turn the power on and nothing happens. There is power, gauges light, new battery lights light. Stange but turn signals dont work now either
    any help would be appriciated

  2. #2
    Electron 2/3rdsCobra's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    178
    Country
    United States
    Immobilizer issue and/or failing/failed battery is my guess.

  3. #3
    Lurker
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Country
    United States
    thanks but imobilizer was disconnected years ago and new battery

Similar Threads

  1. Atom 3S setup question
    By maniac719 in forum General Ariel Atom Discussion (for all UK and US versions)
    Replies: 0
    Last Post: June 24, 2017, 07:06 AM
  2. Atom Question Advice Welcomed!
    By 187 in forum General Ariel Atom Discussion (for all UK and US versions)
    Replies: 5
    Last Post: July 24, 2013, 02:35 PM
  3. question, what should I be aware of to watch out for in a Atom 2 Ecotec?
    By Lotus4atom in forum General US Ariel Atom Technical Discussion (for all US versions)
    Replies: 7
    Last Post: July 17, 2013, 04:34 PM
  4. Atom 2 wiring harness question
    By havok1919 in forum US Ariel Atom 2 (Brammo) Technical Discussion
    Replies: 6
    Last Post: June 25, 2013, 08:58 AM
  5. Another Atom 3 Question
    By Lee in forum US Ariel Atom 3 (TMI) Technical Discussion
    Replies: 4
    Last Post: July 3, 2012, 12:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •